Servei d'autenticació centralitzat de la Diputació de Tarragona

Nou sistema d'accés a les aplicacions corportatives de la Diputació de Tarragona

El sistema d'autenticació de Diputació de Tarragona permet l'accès a les aplicacions corportatives amb les T-CAT emeses per la Diputació. Per poder accedir amb aquest sistema cal que, un cop us aparegui la pantalla de credencials d'autenticació, premeu el botó "Entra" dins de l'apartat "Accediu amb la T-CAT":

Un cop dins el servei VÀLID de la AOC, poseu la vostra T-CAT dins del lector de targetes i procediu prement el botó "Certificat digital: idCAT, DNIe, altres.":

Seguidament us demanarà la contrasenya (pin) del certificat. Un cop introduït, ja podreu accedir a les aplicacions de la Diputació de Tarragona.

El sistema d'identificacions de la AOC-VÀLID permet l'accés amb diferents tipus de certificats: idCat, @Clave,... Tanmateix, l'accés a les aplicacions corporatives es troba restringit amb el certificat T-CAT. Per tant, si algú s'autentica amb alguna identificació (perquè el sistema d'autenticació VÀLID de la AOC ho permet) que no sigui una T-CAT, li apareixerà un missatge indicant que no té autorització per entrar a l'aplicació.

Nota: Si teniu més d'un certificat digital al vostre navegador, assegureu-vos que en el moment d'entrar teniu escollit el certificat de la T-CAT.