Per poder millorar els nostres serveis utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu la utilització

Catàleg de Serveis

Els llocs web de les administracions públiques tenen el deure de complir els criteris d'accessibilitat indicats en la norma UNE 139803:2012 . Aquesta normativa fixa una sèrie de característiques que tots els portals web han de complir si volen ser accessibles, servint a més com a base per al Certificat d'Accessibilitat TIC (Accessibilitat Web) actualment vigent a Espanya.

Així mateix, els llocs web de l'Administració han de satisfer tots els punts de verificació de prioritat 2 (adequació de nivell Doble A) definits en l'especificació de Pautes d'Accessibilitat al Contingut en la Web (WCAG 2.0) per la Iniciativa d'Accessibilitat Web (WAI) del Consorci World Wide Web (W3C).

Aquest lloc s'ha dissenyat adaptant-se als estàndards i normatives vigents en relació a l'accessibilitat, per al qual es realitzen revisions prèvies a cada publicació de nous continguts. En qualsevol cas, és possible que trobeu alguna pàgina que no s'adapti al 100% a aquests estàndards, atès que algunes de les seccions contingudes en el portal estan en procés d'adaptació i millora. Si experimenteu alguna dificultat en l'accés a la informació continguda en aquest lloc web, si us plau, contacteu amb nosaltres. Realitzarem les millores necessàries com més aviat millor.

Mida del text

Les mides de les fonts estan definides amb unitats relatives per què pugueu ampliar o disminuir la mida de la font des de les opcions del navegador:

  • Internet Explorer, Mozilla i Firefox: Veure > Mida del text
  • Opera: Veure > Zoom
  • Safari: Veure > Fer el text més gran
  • Chrome: Controla la pàgina actual > Mida del text
Per a modificar la mida de tot a la pàgina (efecte zoom):
  • Ctrl + + per a augmentar-lo
  • Ctrl + - per a disminuir-lo
  • Ctrl + 0 restaura la mida original